Ontdek Telgt, boek een leuke activiteit!
 

Over ons

Wij zijn Marjolein Roest en Jeanine Couwenberg en het gezicht achter TelgterUitje.nl.

Marjolein is eigenaresse van koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed in Telgt. Genieten met al je zintuigen is het motto. Nou dat lukt daar zeker! De theetuin is gelegen op een prachtige locatie in het natuurrijke buitengebied van Ermelo. Vanuit het terras kijk je uit over het weide landschap. En elke dag worden er verse taarten gebakken!

Jeanine is eigenaresse van Bij Sfeergoed creatieve workshops. In Harderwijk heeft zij haar eigen ruimte waar zij diverse creatieve workshops geeft. Ook voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of babyshower ben je Bij Sfeergoed aan het juiste adres! Via de webshop bestel je eenvoudig DIY-pakketten zodat je thuis lekker creatief bezig kunt zijn.

Met TelgterUitje.nl gaan wij onze krachten bundelen. Op deze manier kunnen wij super leuke uitjes voor jullie organiseren!


In het nieuws!

Hoe leuk! Wij hadden een interview met Frieda Fennell over TelgterUitje.nl en het artikel stond woensdag 25 november 2020 in de krant. Over ondernemers van Telgt en hoe wij met TelgterUitje.nl verbinding willen maken!

Lees hier het artikel 


Er staat een leuk item over ons op ErmeloNieuws.nl. Klik op de onderstaande link en kom gelijk te weten wie er achter TelgterUitje.nl zit! 

Link naar ErmeloNieuws.nl
 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram